Webdesign Maastricht

Webdesign dat verleidt tot meer. Easy to use.
Hoe bezoekers ook op je website belanden, een instant verbluffend effect is essentieel.

Een website die inhoudelijk, visueel en qua tekst en beleving volledig in lijn ligt met jouw verhaal en zich thuis voelt op allerlei schermen en devices. De juiste balans tussen de visuele uitstraling en het gebruikersgemak, daar streven we naar.

Proces

Een doordachte en actuele website is de basis voor een succesvolle onderneming. We doen het daarom ook stap voor stap.
Inventarisatie 1

We kijken samen naar de verwachte doelstelling, technische wensen en de doelgroep(en) en bespreken met elkaar wat er nodig zal zijn om het project succesvol te maken. Denk hierbij aan beeldmateriaal, copywriting en SEO optimalisatie van de website.

Visueel ontwerp 2

Een visueel ontwerp; de rode draad van de te ontwikkelen pagina’s. Dit geeft een goede indruk van de stijl die de gehele website gaat aannemen. Kleur, typografie en beeld spelen hierbij een belangrijke rol.

Development 3

Op dit moment zijn alle voorbereidende fases afgerond en starten we met de daadwerkelijk uitwerking van de website; namelijk het development.

Testen 4

Om er zeker van te zijn dat alles functioneert naar behoren, testen we de website voordat deze live zal gaan. Hiermee wordt voorkomen dat we achteraf tegen onverwachte en ongewenste verrassingen aan zullen lopen.

Oplevering 5

Now the fun begins! De website heeft alle fases doorlopen en is klaar om live te gaan. Nu rest er nog maar één ding; het onderhoud.

Webhosting, domeinnaam en onderhoud

We’ve got the whole package

Om de website uiteindelijk online te kunnen bekijken zijn er een aantal dingen nodig. Ontwerpbureau Noir neemt graag de aandacht en zorgen voor zijn rekening. Op deze manier dien je je geen zorgen te maken over de technische ontwikkeling van jouw website.

Domeinnaam

De domeinnaam is het adres waarop de website te bereiken is. Een goede domeinnaam is belangrijk zodat mensen de website eenvoudig kunnen vinden.

Hosting

Stabiele, betrouwbare en snelle webhosting is van essentieel belang om een website 24/7 online te houden, zodat bezoekers zorgeloos van jouw website gebruik kunnen maken.

Onderhoud

Technische ontwikkelingen binnen een website gaan razendsnel. Structureel onderhoud is dan ook van essentieel belang voor zekerheid en continuïteit van de website.

Support

De website wordt 24/7 gemonitord om te kijken of alles werkt zoals het hoort. Mocht zich een issue voordoen dan zitten we er gelijk bovenop.

Recent

Stofberg Vandaag

Personal training bij Stofberg Vandaag. Fitter en gezonder worden. Doelen stellen en resultaten boeken.

Brightech

Maak kennis met Brightech, hét detacheringsbureau voor ambitieuze technici in Limburg.

Maarten Welzen

Maarten Welzen staat voor kwaliteit. Gespecialiseerd in commerciële fotografie voor onder andere de fashion- en retail industrie.